• Γ. Καραϊσκάκη 9, Κάτω Νεοχωρόπουλο, Ιωάννινα
  • 26510-85700
Τα cookies μας βοηθούν να προσφέρουμε τις υπηρεσίες μας. Με την χρήση των υπηρεσιών μας, συμφωνείτε στην χρήση των cookies. Μάθετε περισσότερα

Υποδομές - Εγκαταστάσεις

Το έτος 2002 με επενδύσεις που ξεπέρασαν τα 1,4 εκ. ευρώ δημιουργήθηκαν υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις 2150 τ.μ ,σε ιδιόκτητη έκταση 13 στρεμμάτων, που πληρούν όλες τις αναγκαίες προϋποθέσεις για ασφαλή αποθήκευση και διανομή φαρμακευτικών προϊόντων.

Το 2017 με νέα επένδυση 1,2 εκ. ευρώ έγινε πλήρης εκσυγχρονισμός και αυτοματοποίηση του συστήματος διεκπεραίωσης παραγγελιών με τα πιο σύγχρονα συστήματα της αυστριακής εταιρείας KNAPP καθώς και της MOTOROLA.

Ασφάλεια προιόντων
Η ασφάλεια των προϊόντων αποτελεί βασικό μέλημα της Newpharm.
Έτσι λοιπόν χρησιμοποιούνται τελευταίας τεχνολογίας συστήματα που παρέχουν σταθερές συνθήκες περιβάλλοντος (θερμοκρασία, υγρασία, φωτισμός) ελεγχόμενες από Building Management System.

Από την παραλαβή των προϊόντων μέχρι την τοποθέτηση της παραγγελίας στη ράμπα φόρτωσης η αυτοματοποίηση των εργασιών ανέρχεται στο 70% . Στις εγκαταστάσεις μας, από τα πιο σύγχρονα Logistic Centers της Ευρώπης, αποθηκεύονται 20.000 προϊόντα και εκτελούνται καθημερινά 1.500 παραγγελίες πελατών με αυτοματοποιημένο τρόπο.

Έτσι διασφαλίζουμε την συνέπεια με:

  • Ταχύτητα και έγκαιρη παράδοση
  • Ελαχιστοποίση των λαθών
Συνεργασιες και Προϊοντα

Οι συνεργάτες μας

Η Newpharm συνεργάζεται με εταιρείες υψηλής ποιότητας προϊόντων στις καλύτερες τιμές της αγοράς