• Γ. Καραϊσκάκη 9, Κάτω Νεοχωρόπουλο, Ιωάννινα
  • 26510-85700
Τα cookies μας βοηθούν να προσφέρουμε τις υπηρεσίες μας. Με την χρήση των υπηρεσιών μας, συμφωνείτε στην χρήση των cookies. Μάθετε περισσότερα

H Newpharm και τα βιολογικά snack Bioearth κοντά στους μικρούς κολυμβητές!

2022-06-09
  • slide


Στην κολυμβητική ημερίδα του Αθλητικού Συλλογου ΠΕΡΑ, στο Πολιτιστικό Αθλητικό Κέντρο Δήμου Π.Φαλήρου, βρεθήκαμε το Σάββατο 04 Ιουνίου για να υποστηρίξουμε τους μικρούς κολυμβητές προσφέροντάς τους, τις βιολογικές μπάρες Bioearth snack! IQ energy bar, με ginger-guarana-maca, για extra τόνωση και ενέργεια και IQ focus bar, με ashwagandha & ginkgo biloba για αυτοσυγκέντρωση, απαραίτητη για να παραμείνουν εστιασμένοι στο στόχο τους. Οι μικροί μας φίλοι αλλά και οι προπονητές τους, ενθουσιάστηκαν και με τις υπόλοιπες γεύσεις των Bioearth snack, φράουλα, μπανάνα, πορτοκάλι, lemon pie.

Ο ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΠΕΡΑ ιδρύθηκε το 1923 στην Κωνσταντινούπολη, όπου ως ένα από τα μεγαλύτερα σωματεία της ομογένειας, ανάπτυξε υποδειγματική αθλητική, κοινωνική και πολιτιστική δραστηριότητα. Αργότερα, με τη σταδιακή διαρροή του Ελληνικού στοιχείου από την Πόλη, επανιδρύθηκε το 1973 στην Αθήνα από Κωνσταντινουπολίτες, που εγκαταστάθηκαν εδώ και σήμερα αθλούνται με πρότυπα προπονητικά προγράμματα και υπό την καθοδήγηση διπλωματούχων προπονητών, πάνω από 1000 παιδιά.

Στη Newpharm πιστεύουμε στην αξία της προσπάθειας και της δύναμης κάθε αθλητή που υπερβαίνει εμπόδια & δυσκολίες βάζοντας κάθε φορά ακόμη πιο υψηλούς στόχους. Σε αυτές τις προσπάθειες, είναι τιμή μας να είμαστε συνοδοιπόροι.

[]

[]

[]

[]

[]

[]

Συνεργασιες και Προϊοντα

Οι συνεργάτες μας

Η Newpharm συνεργάζεται με εταιρείες υψηλής ποιότητας προϊόντων στις καλύτερες τιμές της αγοράς