• Γ. Καραϊσκάκη 9, Κάτω Νεοχωρόπουλο, Ιωάννινα
  • 26510-85700
Τα cookies μας βοηθούν να προσφέρουμε τις υπηρεσίες μας. Με την χρήση των υπηρεσιών μας, συμφωνείτε στην χρήση των cookies. Μάθετε περισσότερα

Άνοιγμα σχολείων και μάσκες

2020-09-01
  • slide


Αγοράστε μάσκες από το φαρμακείο προτείνουν οι ειδικοί.

Στις 14 Σεπτεμβρίου θα ακουστεί το πρώτο κουδούνι της χρονιάς με τους μαθητές και τους καθηγητές να επιστρέφουν στο σχολείο με υποχρεωτική χρήση μάσκας.

Ειδικά μέτρα θα ισχύουν στα σχολικά συγκροτήματα και τις σχολικές τάξεις, νεό πλαίσιο θα εφαρμοστεί για τις απουσίες, ενώ η μάσκα θα έχει κεντρικό ρόλο στην καθημερινότητα μαθητών και εκπαιδευτικών.

Ποιες μάσκες να προτιμούν οι γονείς

Ο πρόεδρος της Εταιρίας Λοιμοξιολόγων και μέλος της επιτροπής επιστημόνων για τον κορωνοϊό, Παναγιώτης Γαργαλιάνος, μιλώντας στον ΣΚΑΪ, αναφέρθηκε στις μάσκες που προτείνουν οι ειδικοί για τους μαθητές, αλλά και στα μέτρα που αποφασίστηκαν για τα σχολεία.

Ειδικότερα, ο κ. Γαργαλιάνος συμβούλευσε τους γονείς να προμηθευτούν μάσκες για τα παιδιά τους, την οποία θα πρέπει να πλένουν καθημερινά, ενώ σύστησε να προμηθεύονται τις μάσκες από τα φαρμακεία και όχι από οπουδήποτε, ώστε να είναι σίγουροι για την ασφάλεια των παιδιών.

Η Newpharm έχει εξασφαλίσει για τα φαρμακεία μάσκες Ελληνικής παραγωγής, σύμφωνα με τους κανόνες πιστοποίησης OECO TEX – 100. Συνδεθείτε στην Β2Β πλατφόρμα και δείτε την προσφορά. Για περισσότερες πληροφορίες καλέστε το τηλεφωνικό μας κέντρο τηλ:2651085700 ή στείλτε μας e-mail στο info@newpharm.gr

Πηγή: dikaiologitika.gr

Συνεργασιες και Προϊοντα

Οι συνεργάτες μας

Η Newpharm συνεργάζεται με εταιρείες υψηλής ποιότητας προϊόντων στις καλύτερες τιμές της αγοράς