• Γ. Καραϊσκάκη 9, Κάτω Νεοχωρόπουλο, Ιωάννινα
  • 26510-85700
Τα cookies μας βοηθούν να προσφέρουμε τις υπηρεσίες μας. Με την χρήση των υπηρεσιών μας, συμφωνείτε στην χρήση των cookies. Μάθετε περισσότερα

"Ανέβηκε" η νέα ανανεωµένη ιστοσελίδα της Newpharm!

2020-09-06
  • slide


H Newpharm ενισχύει την ψηφιακή της παρουσία µε την νέα ανανεωµένη εταιρική ιστοσελίδα στο www.newpharm.gr.

Σύγχρονη και διαδραστική διαθέτει έξυπνο µενού και αναβαθµισµένη αισθητική προσέγγιση, ενώ παρέχει φιλική εµπειρία πλοήγησης, επικοινωνίας και εξυπηρέτησης, δίνοντας πρόσβαση σε όλες τις ηλεκτρονικές υπηρεσίες και ψηφιακές εφαρµογές για το Φαρµακείο.

Από την κεντρική σελίδα του site επιλέγοντας στο Μενού την κατηγορία ΠΕΡΙΟΧΗ ΜΕΛΩΝ ο χρήστης µπορεί να κάνει εγγραφή και να έχει πρόσβαση στις προσφορές του µήνα και στην στην on-line παραγγελία που δίνει τη δυνατότητα παραγγελίας µε ένα κλικ ενώ παρέχεται ολοκληρωµένη πληροφόρηση για όλα τα προιόντα. Επιπλέον σύνδεση µε την Β2Β πλατφόρµα έχει και µέσω της εµφανής ειδικής σήµανσης Β2Β επάνω δεξιά.

Ευθυγραμμισμένο με τη φιλοσοφία του site to blog ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ θέτει στο επίκεντρο τον φαρμακοποιό διατηρώντας μια σταθερή δομή θεματολογίας, η οποία θα επικοινωνείται και μέσα από τις σελίδες κοινωνικής δικτύωσης σε Facebook, Instagram και LinkedIn.

To www.newpharm.gr απυθύνεται στους φαρµακοποιούς, σε όλους τους επαγγελµατίες υγείας, σε φαρµακευτικές εταιρείς, οργανισµούς,δοµές υγείας κλπ.

Ακολουθήστε την εταιρική σελίδα Newpharm S.A. στο facebook για ενημερώσεις σχετικά με προσφορές,καινούργια προϊόντα, ειδικές εκπτώσεις και αλλα!

Συνεργασιες και Προϊοντα

Οι συνεργάτες μας

Η Newpharm συνεργάζεται με εταιρείες υψηλής ποιότητας προϊόντων στις καλύτερες τιμές της αγοράς