• Γ. Καραϊσκάκη 9, Κάτω Νεοχωρόπουλο, Ιωάννινα
  • 26510-85700
Τα cookies μας βοηθούν να προσφέρουμε τις υπηρεσίες μας. Με την χρήση των υπηρεσιών μας, συμφωνείτε στην χρήση των cookies. Μάθετε περισσότερα

🏆 Χρυσό βραβείο για τη Newpharm και το formoline L112 Extra!

2024-04-26
  • slide


Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024, πραγματοποιήθηκε η τελετή των Αριστείων Φαρμακευτικής Αγοράς 2024 τα οποία αποτελούν έναν καταξιωμένο και καθιερωμένο θεσμό στη φαρμακευτική αγορά τα τελευταία 8 χρόνια.

Η Newpharm απέσπασε το χρυσό βραβείο για το Ιατροτεχνολογικό Προϊον Αδυνατίσματος formoline L112 Extra, το οποίο βραβεύτηκε ως ΚΑΙΝΟΤΟΜΟ ΠΡΟΪΟΝ στο Ελληνικό Φαρμακείο 2024!

Η ψηφοφορία πραγματοποιήθηκε από ειδική κριτική επιτροπή και από μεγάλο αριθμό φαρμακοποιών που ψήφισαν την καινοτομία του <formoline L112 Extra!

Το formoline L112 Extra ενδείκνυται για την αντιμετώπιση του υπερβολικού βάρους και της παχυσαρκίας, μειώνοντας την απορρόφηση των λιπιδίων της τροφής από τον οργανισμό, οδηγώντας έτσι σε μειωμένη απορρόφηση θερμίδων. Υποστηρίζει τη μείωση βάρους, τη διατήρηση του βάρους, και λόγω της ιδιότητας του να δεσμεύει λιπίδια, έχει ως συνοδό αποτέλεσμα τη μείωση της LDL χοληστερόλης και των τριγλυκεριδίων.

Η ασφάλεια και αποτελεσματικότητα του formoline L112 Extra έχει τεκμηριωθεί σε πλήθος κλινικών μελετών, ενώ αποτελεί το μόνο Ιατροτεχνολογικό Προϊόν Κατηγορίας ΙΙΙ (CE 0123) για αδυνάτισμα στον κόσμο, με μακροχρόνια μελέτη αξιολόγησης ως προς την ασφάλεια και αποτελεσματικότητά του στη διαχείριση του σωματικού βάρους.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ για όσους στήριξαν το formoline L112 Extra και το ανέδειξαν ως Καινοτόμο Προϊόν μέσα στο Ελληνικό Φαρμακείο2024 !

Συνεργασιες και Προϊοντα

Οι συνεργάτες μας

Η Newpharm συνεργάζεται με εταιρείες υψηλής ποιότητας προϊόντων στις καλύτερες τιμές της αγοράς